Bloggen som till en början var en resblogg där nära och kära kunde följa vårt 10 månader långa äventyr på andra sidan jorden görs nu om till en vi-får-se-hur-långt-vi-kommer-till-att-bli-självförsörjande-blogg istället. Där ni som vill kan följa vårt nya äventyr.

Inläggen från vår resa till Kina, Filippinerna, Malysia, Nya Zeeland och Indonesien finns kvar för läsning för den som är intresserad av det – eller om man helt enkelt bara vill titta på de fina bilderna.

Redan på Borneo snubblade vi över säljannonsen för Jeppa Svenstorp. Vi tittade på bilderna flera gånger om dagen och tyckte att det där huset och dess mark hade passat oss perfekt. Efter ett par veckor så vågade vi inte vänta längre, vi mailade mäklaren och köpte biljetter hem till Sverige. Nu är huset vårt och vi flyttade in 31e juli 2014.

Huset är inte så stort men lagom stort för oss. Marken är på 3,6 ha och där ryms både ängsmark, blandskog, dammar, mosse och en bäck men också en gräsplätt framför och bakom boningshuset. Vi ser båda framemot att få sätta igång med att bygga upp ett hem och inte vilket hem som helst utan ett ekologiskt och med lite tid förhoppningsvis ett självförsörjande sådant.

DSC_7625

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s