99 dagar som globetrotters

Standard

Japp, nu har vi varit iväg i 99 dagar men det känns inte så länge sen det var 99 dagar kvar till avfärd. Under dessa 99 dagar har vi alltså besökt Kina, Filippinerna och Malaysia. I Kina åt vi super god och billig frukost men gjorde ändå av med mer pengar än vi hade tänkt. I Filippinerna glömde vi ansöka om visum och kunde därför inte stanna så länge som vi först hade planerat, vilket visade sig vara bra då ön vi bodde på drabbades väldigt hårt av tyfonen. I Malaysia stannade vi däremot mycket längre och under tiden där skattade vi oss flera nya vänner.

Nu befinner vi oss i Singapore och väntar på nästa flyg som ska ta oss till Nya Zeeland. I KL hann vi med allt det viktigaste; inhandlande av antibiotikakräm, klänning och superfin topasring samt middag och speldejt med Mike och Sara. 

DSC_0064

Imorgon förmiddag anländer vi till Chistchurch, där ska vi hämta en bil (Mike och Saras camping-van) som vi ska förflytta oss med och bo i. Under tre månader ska vi vandra i bergen, titta på pingviner, besöka en flod som fungerar som sälbarnkammare. Vi vet inte när vi har tillgång till wifi nästa gång så det kanske tar ett tag innan vi uppdaterar bloggen igen. Vem vet, kanske blir det om en vecka eller fem.. 😉 

pusshaj!

Annonser

2 responses »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s