bland sjögurkor och stickrockor

Standard

Fast att vi inte gör så mycket om dagarna så går dagarna fort här.
Stället vi bor på heter Paradise Point, grannar med oss bor Mike och Sara som kommer från Georgia. Förutom hårfärg och modersmål så är Johan och Mike likadana. De har precis samma fascination för djur- och naturlivet, drömmar, syn på livet och värderingar. Nästan varje kväll är de ute på djungeläventyr. Simon, som tillsammans med sin fru Julie, driver stället Riverview, brukar också följa med på de nattliga turerna. Under tiden sitter jag och Julie kvar på Riverview, lyssnar och Queen, pratar om hur fantastisk Freddie var och dricker öl. För någon dag sedan följde jag dock med Johan och Mike på min första nattliga djungeltur och det var inte alls så läskigt som jag trodde. Djuren var jag inte rädd för utan det var snarare mörkret jag var lite nervös för. Natten i djungel är mörkare än mörkast. Svartare än svartast. I tre timmar traskade vi runt i mörkret och fick se två olika ormar, en sorts sköldpadda som bor i skogen, lysande svampar, småfiskar, massor med spindlar och ett par grodor. Även ikväll är Johan, Simon och Mike ute i skogen, idag är de främst ute efter grodor.
DSC_0059DSC_0111
DSC_0360
DSC_0314

Igår var jag, Johan och Mike ute på snorkeltur. De där två små stenöarna som vi ser från stranden var målet. Tydligen ska både sköldpaddor och revhajar hänga därute, någon haj hade vi inte turen att se men en sköldpadda fick Johan se simma förbi. Andra djur vi såg var mängder av småfiskar och sjögurkor, stora papegojfiskar, en gigantisk hummer och tre finfina små stingrockor.

Det går ingen nöd på oss och stannar här ett bra tag till. 🙂

pusshaj!
DCIM101GOPRODSC_0317

Annonser

4 responses »

  1. Hello . This is lasse and Kerstin calling from south africa. Nice to hear that you are well. Its fantastic that you are doing all these wonderful things. Did you get the hug from Julie? If you are ending you tour in Africa go to Madikwe eco lodge and see all these big animals it was fantastic. Four Cheetas only 4 meters away eating an antilop. Take care of you both and we will chare all our memories when you coming home.
    Lasse Kerstin

    • Jodå, visst fick vi kram från Julie 🙂 och vi får väl se om pengarna räcker till Afrika också, vi håller tummarna för att våra aktieinvesteringar går bra. Vi vill ju inte heller stressa genom Australien, i så fall tar vi hellre Afrika en annan gång. kram på er! 🙂

  2. Jösses vad fina bilder!
    Underbart att höra att ni har det så bra, vi är avundsjuka såklart och man kan knappt fatta att det finns så härliga platser. Njut och lev gott!
    Puss och kram på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s