hajdyk!

Bild

hajdyk!

jovisst fick vi se hajar! 4-5 rävhajar fick vi allt beskåda. Det var skit häftigt att först se skuggan och ju närmare de kom, ju klarare blev hajkonturen. Några hajbilder blev det inte men filmen kommer finnas till beskådning, ni får bara vänta tills vi kommer hem. 🙂

pusshaj!
och extra hajkramar till både Fjälkinge och Griechenland

Annonser

2 responses »

 1. Vad kul att ni fick se hajar, måste vara helt overkligt och fantastiskt häftigt! Phu, då kan man andas ut lite tills ert nästa äventyr! Lite läskigt med hajar för en mes som mig som träffar grannarnas hundar och katter i djurväg på sin höjd:)
  Heja Linda och Johan!

 2. Hej på er undervttensfantaster.
  Idag har vi varit på safari och sett en mängd fantastisk djur. Det hela började med att vi hittade två landsköldpddor och en stund senare hittade vi en till. De var cirka trettio centimeter långa. På hemvägen tittade jag ner i en djup ravin med vatten på bottnen. Där nere låg en cirka en meter lång orm, troligen en snokart. Under tiden fotade Kerstin en häger, en skvätta, en gärdssmyg och som höjdpunkt tog hon en bild på en riktig raritet, en nötskrika. I gräset hittade vi en cirka sex centimeter lång syrsa. På väg till badet såg Erik en ödla. Efter en pyttipanna på korv och kyckling gick resan till en ny plats . Här har Kerstin fotat en falk,troligen en lärkfalk. Vi hittade också 400 miljoner år gamla ostron i fossilform. Ganska häftigt.
  I morgon ska vi få lite havskänsla då vi ska ha nilabborre och bläckfisk till middag.

  Många hälsningar från ”Lars filmare”, ”Kerstin macro”, ”Eivor diskare” och ”Hasse kartläsare”.

  Vid tangentbordet Hans-Eric Frodigo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s